Otvaranje ski centra “Gornje Pale – Ravna Planina”

Otvaranje ski centra Ravna Planina

U nedjelju 4. januara 2015. godine počinje sa radom skijalište “Gornje Pale – Ravna Planina”. Projekat koji je realizovan u sklopu izgradnje gondole “Jahorina Express” na relaciji Pale – Jahorina je spreman da ugosti prve skijaše.

Program počinje u 11.00 časova, a za sve posjetioce će biti obezbjeđeno besplatno skijanje. Stazu, koja ispunjava sve standarde za održavanje takmičenja, zvanično će otvoriti reprezentativci BiH u alpskom skijanju Marko Šljivić, Žana Novaković i Marko Rudić.

“Čast nam je da posjetioce pozovemo na otvorenje novog skijališta “Gornje Pale – Ravna Planina” u Palama. Za sve posjetioce nudimo besplatno skijanje, kao i zabavu za djecu u zimskom ski vrtiću. Boravak na skijalištu će svakako uveličati i novi restoran “Gondola”, izjavio je Nemanja Golijanin izvršni direktor firme Majnex d.o.o.

Osim istupa domaćih i međunarodnih zvaničnika, tokom svečanosti otvaranja Ski centra predviđen je i nastup paraglajdera. Organizator se pobrinuo da na “Ski Openingu” bude dobre zabave, pa će goste zabavljati srpski je pop-folk pevač Nikola Rokvić.

Ski centar se nalazi u naselju Gornje Pale, na 20 kilometara od Sarajeva i na 3 kilometra od centra Pala (Magistralni put M5 prema Podgrabu).